Press "Enter" to skip to content

Red Situation

Stiu ca suntem in luna aprilie si poate ar trebui sa ne pregatim de caldura, vara, festival si alte lucruri, dar vremea chiar nu tine cu noi, in ultimul timp fiind destul de frig. In Timisoara as putea spune ca este rezonabil, dar chiar nu as putea renunta, macar pentru moment, la tricot, sau la bereta de altfel.

Fiind primul post pe blog, am zis sa ii fac inaugurarea cu un outfit predominant rosu, cu cateva accente de bej si albastru. As putea spune ca in ultimul timp am dezvoltat o pasiune pentru outfit-urile full red si am spus ca, de ce nu, sa postez unul si pe blog.

Planul este in felul urmator: voi posta cate un outfit pe saptamana in categoria Looks, dar cateodata am sa va surprind si cu posturi de alt gen.

Enjoy 🙂

Chiar daca nu multi oameni apreciaza magazinele de tip second-hand, cateodata poti gasi lucruri dragute la preturi rezonabile, lucru pe care am vrut sa vi-l demonstrez si voua in acest post. Un exemplu bun ar putea fi puloverul meu rosu, din tricot gros, care a fost doar 3 lei si care e in stare perfecta. 🙂

L-am purtat cu pantaloni din piele ecologica rosii, de la Marc Jacobs.

Thanks for a little bit of retouching to Ancira Adeon!


I was wearing:

Marc Jacobs – red leather pants (similar here)

Zara – cross body bag (similar here & here)

Zara – beret (similar here)

Musette – shoes (similar here & here)

SH – red pullover (similar here & here & here)

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *