Press "Enter" to skip to content

Blue and Green Might be my New Favourite Colours

Cand vine vorba de culori nu cred ca am fost niciodata  picky. Nu cred in “Culoarea anului” nici in asortarea culorilor hainelor cu culoarea parului or some other things like that pentru ca pana la urma fiecare poate arata bine in orice culoare as long as you own it. Din aceasta cauza, probabil, mereu mi-am schimbat culoarea preferata si chiar din copilarie imi era foarte greu sa raspund la intrebarea “Care este culoarea ta preferata?” pentru ca nu aveam una, asa ca mereu raspundeam cu clasicul cliché: “roz”.

Moment am dezvoltat o pasiune pentru verde si pentru albastru si chiar daca pana acum albastru a mai trecut prin categoria de favorite, verdele inca n-a mai fost aici, asa ca sunt putin surprinsa. In orice caz, sa trecem la cateva imagini inspirationale si la cateva exemple de articole in cele doua culori care mi-au facut cu ochiul in ultimul timp si sunt cu siguranta pe lista mea de dorinte invizibila.

Gilda Ambrosio a constituit pentru mine una dintre principalele surse de inspiratie atat din punct de vedere vestimentar dar si cand vine vorba despre social media, stilul ei este unic si pare mereu effortless.

     Straw bag – Zara 119,90 lei

 

 Sunglasses – Illesteva 190€

 

 

 

 

 

 

 

Pantaloni – Zara 149,90

      Top – Zara 149,90

 

 

 

 

 

 

 

 

Geaca – Stradivarius 139,90 lei

Fusta – Stradivarius 99,90 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sandale din piele – Zara  119,90 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verdele cred ca este subapreciat. Iar pentru cei care spun ca nu le sta bine in verde… permite-mi sa te contrazic. There’s no such thing, like I said.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saboti din satin – Stradivarius 149,90 lei

 

Cercei – Zara 59,90 lei

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *