Press "Enter" to skip to content

The new IG TV thing

OK, cred ca pana acum marea majoritate au aflat de IG TV ce face, de unde este, cum se foloseste si cu ce se mananca, dar pentru cei care nu sunt la curent cu ce se mai intampla in online, ei bine, IG TV este o noua aplicatie de la Instagram lansata pe 20 iunie 2018, unde poti sa postezi videouri de maxim o ora in cazul in care ai un cont cunoscut si verified sau de 10 minute, mai lungi decat cele pe care le puteai posta pe Instagram si care sunt in format portret. Dupa cum ii spune si numele, IG TV  are canale, poti sa muti canalele la nesfarsit cum ai face intr-o seara de duminica monotona, iar canalele sunt reprezentate de oameni. Cum deschizi aplicatia, exact ca si la televizor, incep sa se deruleze videourile, iar partea buna este ca nu trebuie sa cauti oamenii pe care ii urmaresti pe Instagram pentru ca sunt chiar acolo. Alte lucruri interesante pe care le poti face sunt faptul ca poti sa dai like si sa comentezi la video si de asemenea le poti trimite prin DM prietenilor.

Why use IG TV? La intrebarea asta nu cred ca as putea sa va raspund, dar, cred ca depinde de ceea ce vrei sa transmiti. Poti sa faci tutoriale, sa prezinti outfit-uri, vloguri, ce ai mancat in ziua respectiva, daca esti pasionat/a de film ai putea face chiar un mini series sau ce fac pisicile tale intr-o zi, whatever.

Ce voi posta eu pe IG TV? Foarte simplu: cum deja am un canal de YouTube in care am planuri sa-mi investesc pe viitor cea mai mare parte din timpul meu liber, pe IG TV m-am gandit sa va arat vloguri care nu au mai ajuns sa fie postate din diferite motive, poate idei scurte de outfit-uri si in continuare astept ideile voastre in sensul asta.

Tu ce ai vrea sa postez pe IG TV?

Ok, cred ca am vorbit destul despre noua tendinta din mediul online asa ca acum hai sa revenim la lucrurile noastre si la viata cotidiana. See you on IG TV!

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *