Press "Enter" to skip to content

Cluj Business Days 2018 Just Finished. Wnna Read My Thoughts?

In 4-5 iulie 2018 a avut loc Cluj Business Days 2018 la Hotel Platinia  și cum este un eveniment proaspăt în agenda mea aș vrea să împărtășesc câteva gânduri despre organizare, despre cum a fost, ce am facut, ce am aflat, ce am văzut și cu ce am rămas.
Pentru cei care nu sunt la curent, Business Days este un eveniment de business în cadrul căruia se țin conferințe, workshop-uri și masterclass-uri despre diferite teme din sfera business-ului, care sunt dezbătute de speakeri cu experiență în domeniu, invitați să povestească pe subiect.
Să începem cu speakerii: au fost diverși și din multe domenii de activitate. Sunt trei speakeri care mi-au plăcut in mod special și chiar recomand să ii urmăriți Adrian Cioroianu, Mihai Mihalcea și Cristian Onețiu.
În altă ordine, cred că unul dintre rolurile acestor evenimente este și de conectare între oameni. Un antreprenor de succes știe cum să lege conexiuni atunci cand apare undeva și cred că la capitolul ăsta am excelat abia în a doua zi când am cunoscut-o pe Loredana Diana Cismas pe care vă recomand să o urmăriti pentru că transmite energie pozitivă și are sfaturi si recomandări excelente.
Programul a fost intens, în fiecare dintre cele două zile începea la ora 8:30, iar la ora 22:00 se încheiau toate sesiunile; pauzele erau de 20 min între workshop-uri iar pauza de prânz din punctul meu de vedere a fost singurul minus al evenimentului fiind doar de 50 de minute.
Overall, au fost doua zile productive la Cluj și chiar vă recomand să veniți la următorul, volumul de informație este mare și probabil ca notițele mele nu ar fi relevante pentru voi, dar ca si un mic tip va spun: take something to write on! E foarte important să scrii tot ce ți se pare util sau interesant pentru că, cum spunea Călin Iepure la Cluj Business Days, nu știi care este ideea de 10.000€.
Check my IGTV account for the video!
Am pus la punct un video pentru IGTV în care am spus câteva idei de la Cluj Business Days 2018 și la final cațiva dintre speakeri au răspuns la o întrebare pe care le-am adresat-o.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *