Press "Enter" to skip to content

Feeric fashion Week ZIUA 2 prin ochii mei

Experiența Feeric Fashion Week continuă prin ochii mei. Ziua a doua a celei de-a 11-a ediții a debutat la ora 14:00 Pasajul Scărilor, în centrul vechi al Sibiului unde colecția Eroina semnată de designerii new-york-ezi Cat & King s-a contopit cu decorul și a spus povestea colecției, inspirată din literatura romantică a secolului 18. Piesele din care este alcătuită colecția sunt piese statement cu personalitate și de inspirație militară care scot în evidență spiritul războinic al femeii și care o transpun intr-o “lume decadentă și spirituala, în care eroina nu se teme să exploreze necunoscutul.”

Colecția este in mod evident toamnă-iarnă, iar dacă vorbim despre preferințele proprii pot să mărturisesc sincer că piesa mea preferată a fost coat-ul verde, fiind o piesă are iese în evidență, care poate salva orice ținută banală pe timpul anotimpului rece și cu care, cred eu, nu vei fi niciodata banală.

Also the structure is soo beautiful!

Al doilea show aparținând celei de-a doua zi de Feeric Fashion Week este show-ul marca brand-ului argentinian Ocantos la Club Ecvestru Șelimbăr. Colecția a fost compusă din ținute realizate din materiale fluide, precum mătasea, iar print-urile colorate au adus un plus jocului pe care-l făceau materialele în bătaia vântului.  Personal, cel mai tare m-au impresionat print-urile.

Pozele de la show-ul Ocantos sunt realizate de  @thegbeast

Maria și cu mine așteptând cu nerăbdare începerea show-ului, aș vrea să simțiți și voi emoția prin poză. Check her blog also here!

 

 

 

Ultimul show individual din a doua zi de Feeric Fashion Week a aparținut designerilor maltezi Charles & Ron care au fost unii dintre primii designeri care au participat la Feeric Fashion Week. După cum am aflat, colecția a fost prezentată la începutul acestui an în cadrul Commonwealth Fashion Exchange la Buckingham Palace unde au fost apreciați de nume importante precum Anna Wintour și Naomi Campbell. Am spus din primele clipe ale show-ului, însă voi nu m-ați putut auzi: a fost fără doar și poate show-ul meu preferat din cadrul celei de-a doua zi de Feeric Fashion Week. Am făcut enorm de multe poze la acest show, mi-a fost extrem de greu sa fac o selcție, însă ce nu apare acum în poze, va apărea cu siguranță în videoul despre Feeric Fashion Week care va apărea curând. Stay tuned.

Ahh! The BOOTS! 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *