Press "Enter" to skip to content

Get Yourself in the F33ric Atmosphere and Take a Look at Their Creations

Așa cum bine știți a avut loc F33ric, competiția care e menită să caute și să susțină noi talente în lumea modei. Peste 100 de designeri s-au înscris în speranța că își vor câștiga locul în această competiție, însă doar 33 au fost aleși ca finaliști și și-au prezentat ținutele în fața juriului. Marele căștigător primește suportul necesar pentru a-și lansa brand-ul, de asemena și un contract de 3 ani de management cu Feeric Fashion Week și The Secret Code of Fashion Agency în valoare de 30 000€, iar designerul Bianca Popp se va asigura că tânărul câștigător să iși realizeze prototipurile pentru colecția sa.

Acestea fiind spuse, cred că mulți dintre voi au aflat deja numele câștigătorului pe care l-am anunțat și pe contul meu de Instagram și anume Kalina Kocemba care a impresionat juriul cu creațiile sale unice și cu detaliile colecției sale care, cu siguranță, au făcut diferența.

Inițial am vrut să împărtășesc doar ținutele mele preferate fiind atât de multe poze (cei 33 de finaliști au prezentat fiecare cate 3 ținute) însă, aș vrea să știu care au fost ținutele voastre preferate și am hotărât să postez colecția fiecărui finalist, acordându-le șanse egale în fața voastră.

Seara a început la Redal Expo cu show-ul neconvențional al designerului Adriana Goilav care a prezentat colecția I Am. Prezentarea atipică este sub regia lui Cătălin Bocîrnea și dorește să arate prin piesele gemene cine suntem noi.

Pozele sunt realizate de @thegbeast .

 

 

Kalina Kocemba

Probabil că este fără folos să mai spun că piesele prezentate de Kalina Kocemba au fost unele dintre preferatele mele, iar când au defilat mi-au luat ochii și mi-au oprit puțin resirația prin structurile complicate însă feminine și prin paleta de culori care se potrivea perfect cu vibe-ul colecției.

Corina Cigodaru

Madalina Stan

ZETA1

Andreea Micle

Spin Ariana

Miriam Filip

Ionut Piscureanu

Colecția lui Ionut Piscureanu a fost o altă favorită a serii pentru mine.

Andrada Bodea

Lucia Alcaina

Another personal favourite, în special pentru pălăriile transparente.

Aigerim Kairat

Alina Stanila

Tara Lalic

Savoar Fer

Smaranda Buc

Lucia Rosca

Jing Yiu

Eliza Dobai

Another personal favourite of the night! Combinația de verde smarald cu roz pudrat mi-a luat ochii!

Jagoda Bartczak

Hiske Hottinga

Haus von M

Evija Saitere

Evelina Tanasie

Eva Lili Bartha

 

Claudia Negulici

Andreea Plesa

Cat & King

Helena Bajaj Larsen

Alexandru Manuel Pop

Luna Morgaciova

Tot din personal favourites of the night face parte si colecția semnată de Luna Morgaciova. Chiar mărturiseam în timpul prezentării că aș purta ultima ținută oricând.

Martina Cella

 

Kseniya Khabarova

 

Astept topul vostru cu Personal Favourites of the night! 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *