Press "Enter" to skip to content

Morphe X James Charles

Sunt sigură că dacă te pasionează make-up-ul și urmărești beauty vloggeri din întreaga lume, nu ai cum să nu fi văzut măcar un video pe YouTube realizat de către James Charles. Iar dacă de el nu ai auzit, atunci de brand-ul Morphe sunt mai mult ca sigură că ai auzit, în rândul make-up artiștilor și al beauty vlogger-ilor de pensulele Morphe sau de paletele lor.

Ultima colaborare a celor de la Morphe a fost cu Jaclyn Hill care este tot din sfera YouTube-ului și este cunoscută pentru tutorialele sale de make-up iar dacă te tentează colecția aceasta o poți găsi aici.

Pe data de 2 noiembrie 2018 James a postat pe YouTube un video în care vorbea despre noua sa colecție cu Morphe care urmează să fie lansată pe data de 13 noiembrie 2018, iar video-ul îl găsiți aici!

Paleta promovează sloganul Unleash your inner artist și după cum spune James este concepută în așa fel încât să poți crea orice look de la unul smokey, la unul glam sau chiar unul de zi cu zi. Are 39 de nuanțe, unele mate iar altele chiar metalice, iar pe site va avea prețul de 40€.

Tot în colecția realizată în colaborare cu Morphe este și un set de pensule care conține pensulele preferate de catre James și chiar cateva pensule care le-a creat special pentru această colecție, însumând 34 de pensule unele având și dubluri sau chiar câte 3 din fiecare pentru a putea realiza orice look. Setul de pensule va apărea pe site-ul celor de la Morphe la prețul de 160€.

Acestea fiind spuse, așteptăm prima colaborare al lui James Charles! Nu uitați, 13.11.2018.

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *