Press "Enter" to skip to content

Hits and Misses at The Golden Globes

A trecut o săptămână de la Golden Globes și am ajuns la concluzia că voi întocmi acest articol abia acum deoarece sincer îmi este puțin jenă să-mi da cu părerea.

Evenimentul ajuns la cea de-a 76-a ediți, anul acesta, a avut loc in Beverly Hills la The Beverly Hilton Hotel pe 6 ianurie și… a avut câteva dezastre vestimentare, însă, cu toate acestea și câteva apariții memorabile și care le-au luat fața celorlalte aș putea spune.

Nu vreau să insist foarte tare asupra premiilor pentru că știu că nu pentru astea ești aici (nu pentru asta eși aici, așa-i?!) însă am să le enumăr frumos mai jos după cum urmează

Premiul pentru cea mai bună actriță – dramă în mod surprinzător pentru noi toți, cei mai puțin educați asupra subiectului nu ii revine lui Lady Gaga, ci lui Glenn Close. Totuși Lady Gaga nu pleacă acasă cu mâna goală deoarece ii se atribuie ei și echipei cu care a reușit performanța premiul pentru cel mai bun cântec original ( Shallow ).

Green Book – cu Viggo Mortensen  și Mahershala Ali în rolurile principale – a câștigat premiul pentru categoriile cel mai bun film – comedie/musical, cel mai bun actor în rol secundar și cel mai bun scenariu 

Bohemian Rhapsody este filmul biografic dedicat cântărețului Freddie Mercury, pe care sincer îmi pare rău că momentan nu am reușit să-l văd, a câștigat la categoriile cel mai bun film – dramă și cel mai bun actor într-un film-dramă (Rami Malek).

 Roma, produsă de Netflix, a câştigat două trofee la gala Golden Globes, unul fiind la categoria “cel mai bun regizor” pentru Alfonso Cuaron şi la categoria “cel mai bun film străin”.

Spider-Man: Into the Spider Verse a câștigat premiul pentru cea mai bună animație

O categorie care mi-a atras atenția a fost cea a Celui mai bun serial realizat pentru TV care a fost câștigat de The Assasination of Gianni Versaceș american Crime Story.

Cred că asta este tot ce trebuie să ști despre premiații serii de gală, iar dacă vrei să vezi care au fost cei care au luat premiul acasă și pentru celelalte categorii, găsești lista completă aici.

Începem cu ce mi-a plăcut așa că…

Lupita Nyong’o in Calvin Klein by Appointment and Bulgari jewelry |Getty Images
Emily Blunt în Alexander McQueen
Indya Moore în Louis Vuitton |David Fisher/REX/Shutterstock
Caitriona Balfe in Moschino | Jordan Strauss/Invision/AP
Joanna Newsom in Rodarte | Steve Granitz/WireImage
Julia Roberts in Stella McCartney | Getty Images


Lady Gaga in Valentino | Frazer Harrison/Getty Images
Penelope Cruz  in Ralph & Russo | Getty Images
Jessica Chastain in Burberry | Getty Images
Rochia în sine nu este chiar urâtă însă, din punctul meu de vedere putea găsi ceva care să o avantajeze mai mult, mai ales în partea de sus.
Heidi Klum in Monique Lhuillier | Getty Images
We all love Heidi Klum! Dar cu rochia asta nu știu ce să zic…
D’Arcy Carden in ? | AFP/Getty Images
Dacă aș putea să mă rezum doar la un singur motiv pentru care nu îmi place amariția ei ar fi culoarea. Și forma. Și albastrul…
Elsie Fisher in Kenzo| Steve Granitz/WireImage

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *